Elektriker Asker 2018-12-10T10:15:37+00:00

Elektriker Asker

Har du behov for en elektriker? Dersom du bor i Asker, Bærum, Sandvika og omegn kan vi anbefale våre tjenester hos Nansen Elektro. Våre elektrikere er velutdannede og profesjonelle arbeidere med lang erfaring.                                                       

Våre tjenester

Vi tilbyr et bredt utvalg av elektrikertjenester, og vi kan blant annet tilby:

  • Nybygg
  • Oppussing/renovering
  • Smarthus
  • Belysning
  • Varme
  • Tele og Data

Videre kan du lese mer om de ulike tjenestene våre.

El-anlegg

Har du et utdatert el-anlegg? Et oppdatert elektrisk anlegg er lettere å bruke, mindre brannfarlig og ofte noe du sparer penger på i lengden. Dersom huset har et eldre anlegg, kan du også være pliktig til å få dette skiftet ut.

Hos Nansen Elektro Asker kan vi bistå med å skifte ut ditt gamle el-anlegg. Eldre el-anlegg kan ha jordfeilbrytere som ikke fungerer optimalt, noe som kan føre til alvorlige konsekvenser. Våre elektrikere sørger for en trygg utskiftning av anlegget.

Oppussing

Har du planer om å pusse opp? Oppussing kan medføre diverse oppgaver som må bli utført og godkjent av en utdannet elektriker. Dette kan være oppgaver som å flytte eller montere en stikkontakt, dra strøm over lengre områder, varmekabler, eller andre oppgaver. Noen oppgaver kan du utføre selv, men dersom du er usikker vil du alltid komme best ut av situasjonen ved å bruke fagfolk. Dette kan vi hjelpe deg med!

Belysning

Har du god belysning kan du også by på en god atmosfære. Vi samarbeider med de beste innen produksjon av belysning. For inspirasjon sjekk ut nettsiden til SG, som er vår leverandør.

Vi hos Nansen Elektro utfører installasjoner basert på kundens ønsker. Vi er løsningsorienterte og kommer gjerne med våre ekspertråd før vi installerer lysene. Våre elektrikere i Asker er punktlige, og utfører arbeidet som avtalt.

Varme

Varme er viktig å ha i alle hjem, men det er også noe av det som trekker mest strøm på vinteren. Er du interessert i mer sparsommelige alternativer, kan vi blant annet installere radiatorer av alle former med et diskret design. Disse radiatorene er energieffektive og sparsommelige i lengden.

Gulvvarme er et populært valg i de fleste hjem. Det er en usynlig måte å få huset varmet opp på. Du kan få det i de fleste rom i boligen.

Smarthus

Et smarthus er for de som ønsker en enklere hverdag. Se for deg å kunne styre varme, belysning og elektronikk fra mobilen. Med smarthus blir alt dette mulig. Det er ikke obligatorisk at man skal ha alt i ett når man bygger smarthus – det er mulig å starte med for eksempel bare belysning eller varme. Valgene er mange, og valgene er dine. Vi sørger for å tilpasse dine behov og kombinerer de med vår ekspertise, slik at ditt smarthus blir så bra som mulig.

Se mer: “Tjenester

Nansen elektro er din elektriker i Asker

Nansen Elektro utfører installasjon, montering og andre el-tjenester til en konkurransedyktig pris. Vi tilbyr våre tjenester til bedrifter og private kunder i Asker.

Vi fokuserer alltid på hva kundens ønsker er slik at vår ekspertise og kundens behov blir tatt i bruk på best måte. På denne måten bygger vi gode kundeforhold.  

Vi samarbeider med en rekke kjente leverandører, noe som sørger for at produktene våre er kvalitetssikret.

Se mer: “Produkter

Kontakt oss

Våre elektrikere i Asker er effektive og kommer til riktig tid. Vi er løsningsorienterte og eksperter innen elektrikerbransjen. Vi har lang erfaring, så du vet at du er i trygge hender. Våre tjenester har konkurransedyktige priser. Vi holder til i Ståvikroken 7. 1339 Vøyenenga ca 15 minutter unna Asker. Kontakt i dag for bestilling av våre tjenester, eller for en uforpliktende befaring.