Elektriker Bærum 2018-12-10T10:30:21+00:00

Elektriker Bærum

Trenger du elektriker og bor i Bærum og omegn? Nansen Elektro utfører el-tjenester i Bærum og omegn. Vi er et løsningsorientert firma som utfører installasjoner, oppussing, montering og andre tjenester. Våre priser er konkurransedyktige og vi har elektrikere som jobber med å gi kunder den ypperste kvaliteten. Vi tilbyr våre tjenester i Asker, Bærum og Sandvika.

Våre tjenester

Hos Nansen elektro er fremtiden et stort fokus. Vi tilbyr tjenester med et mål om å gjøre din fremtid enklere, rimeligere og mer miljøvennlig. Vi tilbyr våre tjenester til både privatpersoner og bedrifter i Bærum og omegn.

Vi tilbyr blant annet tjenester innenfor områder:

  • Nybygg
  • Oppussing/renovering
  • Smarthus
  • Belysning
  • Varme
  • Tele og Data

Smarthus

I dag har smarthus blitt svært populært både fordi huset blir mer miljøvennlig og fordi det kan være økonomisk smart i lengden. Smarthus løsninger kan anbefales til alle uansett behov. Og for mange kan smarthus være en befriende løsning på hverdagen. Se for muligheten til å styre lyset med stemmen, eller spille av musikk i synkroniserte høyttalere rundt i huset. Eller kanskje muligheten til å kontrollere belysning og varme fra mobilen, slik at du ka komme hjem til et varmt og lyst hus? Valgene er mange.

Det er mulig å bygge et smarthus på eksisterende komponenter, og selve installasjonen behøver derfor ikke være en stor utgift. Og et smarthus kan starte med bare enkel installering av belysning eller varme. Smarthusløsninger kan være svært lønnsomt på grunn av et redusert energiforbruk. På denne måten sparer du både miljø og penger.

Hos Nansen Elektro kan vi gi deg veiledning og ekspertråd for å gi deg en ide av hvordan ditt hus kan bli til et smarthus. Videre vil vi utføre en installasjon av den typen anlegg du selv ønsker og som fungerer for ditt hus. Vi møter til riktig tid, er løsningsorienterte og utfører arbeidet effektivt, men med presisjon. Våre elektrikere er eksperter på smarthusløsninger, og vi tilbyr disse i hele Bærum.

Vil du vite mer om smarthus? Les mer på nettsiden vår.

Belysning

God belysning er nødvendig, og kan ha mye å si for miljøet i huset. Nansen elektro har avtaler med de fremste innen belysning industrien. Våre samarbeidspartnere er eksperter på produksjon av belysning både for ute- og inneklima. SG Armaturen har en nettside som kan gi deg inspirasjon til hvordan du kan ha din belysning. Sjekk ut SG sin nettside for inspirasjon til hva slags belysning du kan ha.

Varme

I dag er en av de aller mest populære formen for oppvarming gulvvarme. Gulvvarme er en enkel, usynlig og effektiv måte å varme opp et hus på. Vi anbefaler denne spesielt fordi det er en rimelig og miljøvennlig.

Vi tilbyr også installering av vanlige radiatorer og varmeovner. Designet vi tilbyr fra våre samarbeidspartnere er diskré og gir god varme. Sjekk gjerne ut de forskjellige nettsidene fra våre samarbeidspartnere for mer inspirasjon.

Les mer: «Varme».

Kontakt oss

Nansen elektro har elektrikere som er tilgjengelige i Bærum, Sandvika og Asker.  

Har du spørsmål om våre tjenester eller andre henvendelser kan du kontakte oss via mail eller kontaktskjema på vår nettside.