Elektriker Sandvika 2018-12-10T10:32:41+00:00

Elektriker Sandvika

Trenger du elektriker i Sandvika? Nansen Elektro har lang erfaring innen elektrobransjen.

Vårt firma utfører en rekke el-tjenester for både bedrift og privatpersoner i Sandvika, Bærum, Asker og omegn. Vår bedrift er et registrert el-installatør firma og er medlem av NELFO.

Hos Nansen elektro tilbyr vi elektrikere med bred kompetanse, som er flinke og spesialiserte innenfor en rekke felt, og kan utføre arbeid med presisjon og utmerket service. Vi utfører tjenestene uansett behov –  vi er nemlig svært løsningsorienterte.

Vil du vite mer om oss? Videre kan du lese mer om oss og de ulike tjenestene vi tilbyr.

Smarthus

Fremtiden er smarthus. Smarthus legger fokuset på energisparing, komfort og sikkerhet. Et smarthus setter alle dine elektroniske komponenter i ett system og forenkler hverdagen din.

Se for deg at, istedenfor å gå inn i hvert rom for å skru av lys, kan du gjøre dette fra ett sted. Å styre belysningen fra en app eller fra en hovedknapp er et eksempel på mange funksjoner du kan ha i ditt eget smarthus.

Et smarthus har funksjoner som er tilpasset alle dine ønsker og behov. Våre produkter kommer fra JUNG og Instell, og disse merkene er noen av de fremste leverandørene innen smarthus. Våre elektrikere i Sandvika står klare til å gjøre ditt hus om til et smarthus.

Les mer: “Smarthus”

Belysning

Hos Nansen Elektro tilbyr vi kvalitetsbelysning både til utendørs- og innebruk. Vi er eksperter på å gi boligen din den beste belysningen. Vår ekspertise innen installasjon kombinert med SG, vår leverandør av produkter, fører til en belysning av god kvalitet og atmosfære.

Finn inspirasjon her: «Bruksområder»

Varme

Oppvarmet gulv er en av de mest diskré og behagelige formene for oppvarming. Vi installerer også enkle óg effektive radiatorer som tar liten plass og er lite synlige. Slik får du god oppvarming med pent design. Siden nyere teknologi er et viktig fokus hos Nansen Elektro, kan våre elektrikere i Sandvika montere radiatorer som har energibesparende komponenter som er både miljøvennlig og gir rimeligere strømutgifter.

Les mer: “Varme

Oppussing

Har du planer om å pusse opp boligen din? En vanlig oppussing vil ofte medføre oppgaver som må bli utført av en elektriker. Dette kan være oppgaver som å flytte en stikkontakt, eller eventuelt montere opp et nytt kontaktpunkt, trekke strøm over i et nytt rom, varmekabler, samt mange andre oppgaver.

Husk på at mange av de elektriske oppgavene må være utført av en godkjent og utdannet elektriker for at el-systemet i boligen skal være lovlig.

El-anlegg

Et utdatert elektrisk system kan være brannfarlig, og dersom ditt hus har et utdatert el-anlegg kan du også være pliktig til å få dette skiftet ut.

Et oppdatert elektrisk anlegg vil være mer miljøvennlig, mindre brannfarlig, og rimeligere i lengden. Vi hos Nansen Elektro kan utføre en trygg totalrenovering av ditt elektriske anlegg. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Kontakt

Våre tjenester er utført med god presisjon og kvalitet. Våre elektrikere i Sandvika er effektive og kommer til riktig tid. Vi er løsningsorienterte og eksperter innen elektrikerbransjen. Vi har lang erfaring, så du vet at du er i trygge hender. Våre tjenester har konkurransedyktige priser. Vi holder til på adressen Ståvikroken 7. 1339 Vøyenenga ca 10 minutter unna Sandvika.

Kontakt i dag for bestilling av våre tjenester, eller for en uforpliktende befaring.